Organiseer jouw bedrijfsuitje Den Haag!

Zit je bedrijf in de buurt van Den Haag en ben je nog op zoek naar een leuk bedrijfsuitje Den Haag? Dan ben je bij Flitz Events aan het juiste adres. Zij bieden een enorme variatie aan activiteiten die je met je collega’s kunt doen. Ongeacht de activiteit(en) die je wil doen kun je zelf kiezen wanneer je het bedrijfsuitje wil houden en op welke tijd. Je kunt ook meerdere activiteiten met elkaar combineren om er zo een dagje van te maken. Daarnaast kun je naar een restaurant gaan, maar ook een barbecue of borrel arrangement erbij boeken.

Activiteiten in het centrum

Als je hebt besloten om een bedrijfsuitje Den Haag te boeken, is het nog de vraag hoe je dat uitje in wil delen. Wellicht ben je al bekend met de binnenstad van Den Haag. Die is namelijk erg geschikt om leuke personeelsuitjes te doen. Bij Flitz Events kun je activiteiten doen die in het centrum plaatsvinden. Willen jullie graag in teams tegen elkaar strijden?

Boek dan een city game. Er zijn verschillende city games waar je uit kunt kiezen. Het is een GPS-tour waarvan het doel is om criminelen op te sporen door middel van coördinaten en een iPad. Klinkt dit je iets te actief? Je kunt ook een mooie rondvaart maken door de grachten van Den Haag onder het genot van een hapje en een drankje op de borrelboot.

Sportieve activiteiten

Doe je liever iets actiefs met je collega’s? Sportieve activiteiten kunnen bijdragen aan de teambuilding en samenwerking tussen je collega’s. Er zijn een hoop activiteiten die je op het strand van Scheveningen zou kunnen doen. Denk aan blokarten, een potje Robinson Crusoe, beachvolley, bubble voetbal en nog veel meer.

Je kunt ook een zeskamp organiseren waarbij je een toernooi houdt met meerdere activiteiten. Naast activiteiten op het strand zijn er ook activiteiten die je op het water kunt doen. Voor de echte waaghalzen kun je branding raften, golfsurfen, een rondje maken op de powerboat of een sloepen rally race organiseren.

Gezelligheid kent geen tijd!

Wanneer jouw collega’s waarde hechten aan echte gezelligheid is het een optie om een pubquiz te organiseren. Deze pubquiz kun je met minimaal tien en maximaal duizend mensen spelen. Een ideale activiteit wanneer je team uit veel mensen bestaat! In de huidige omstandigheden is de pubquiz omgezet naar een online variant, zodat iedereen vanuit huis kan meedoen. De quiz wordt door een professionele presentator gehost en bestaat uit verschillende rondes.

You may also like...