Vlonder terras


De hardhouten vlonderplanken kunnen vaak voor een groot deel de sfeer in je tuin bepalen. Wat veel mensen niet weten is dat hardhout een duurzame houtsoort met een warme uitstraling is. Daarom is het ook niet zo gek dat er veel mensen zijn die voor een houten terras of een terras met hardhouten vlonderplanken kiezen. Daarnaast kun je de hardhouten vlonderplanken ook gebruiken voor een mooi houten balkon- of dakterras.

Hardhouten en composiet vlonderplanken

Met hardhouten vlonder planken kun je duurzaamheid, robuustheid en een klassieke uitstraling combineren. Het is voor veel mensen dan ook een ideale oplossing. De nerfstructuur van het hardhout is erg stevig en gaat dan ook erg lang mee. Daarnaast zijn hardhouten vlonderplanken waterbestendig en zullen ze niet zoveel splinteren waardoor je hier veilig op blote voeten op kunt lopen.

Composiet vlonderplanken zijn een mix van hout(60%) en kunststof (40%) hebben deze vlonderplanken een uitzonderlijke levensduur en blijft de kleur altijd goed behouden dankzij de door-en-door kleuring. Composiet vlonderplanken zijn in verschillende kleuren leverbaar en je kunt ze zo eenvoudig afstellen op de stijl van je huis en tuin.

Vlonder terras

You may also like...